YT tuinen maakt van uw tuin een pareltje.

Aanleg van uw droomtuin

Wenst u de tuin van uw nieuwbouwwoning aan te leggen of wilt u uw bestaande tuin een totaal nieuwe look geven? YC Tuinen werkt hoofdzakelijk in regio Wuustwezel – Hoogstraten – Brecht – Brasschaat of binnen een radius van +/- 40 km en maakt van uw tuin een pareltje.


Van A tot Z

Bij het aanleggen van uw tuin starten we met het ontwerp van uw tuinarchitect en eindigen we met de afwerking die perfect beantwoordt aan uw verwachtingen. Van de voorbereidende grondwerken tot de beplantingswerken, we doen het werkelijk allemaal. Voor het aanleggen van opritten en terrassen doen we beroep op onze vaste onderaannemers. Met hen werken wij al jaren samen, hebben we reeds mooie projecten gerealiseerd en hebben dus het volste vertrouwen in hen.

Afwerking die perfect beantwoordt aan uw verwachtingen

Houdt u van strak of modern?

Wij volgen uw stijl

Houdt u van strak of modern? Of gaat u eerder voor een romantische tuin met een weelderige beplanting? Welke stijl u ook verkiest, wij houden rekening met al uw suggesties en ideeën. We leggen daarbij niet alleen de focus op het visuele aspect, maar we hechten ook belang aan de praktische kant van uw tuin. Wenst u een tuin met enkele plekjes om in te zonnen of opteert u voor een onderhoudsvriendelijk stukje groen? Uw tuin, onze zorgen!

Interesse om YC Tuinen in te schakelen voor de aanleg van uw tuin? Neem gerust contact op om uw ideeën verder te bespreken.


Laat het ons weten

Interesse om de aanleg van uw tuin te laten uitvoeren door YC Tuinen? Contacteer ons vrijblijvend via het contactformulier. We staan u graag bij met deskundig advies.