Mooie, grote bomen zijn de eyecatchers in uw tuin. Natuurlijk moeten ook zij regelmatig onderhouden worden. Omdat dit een gevaarlijke klus is, doet u best beroep op een expert. Bij YC Tuinen kan u dan ook terecht voor het snoeien van bomen. Ook het vellen van dode exemplaren behoort tot onze expertise.

Snoeien van bomen

Het snoeien van bomen doen wij met veel deskundigheid. Wij zijn bovendien goed uitgerust met professioneel materiaal waardoor dit werk op een veilige en efficiƫnte manier kan gebeuren. Zo hebben wij een hoogtewerker ter beschikking die ons tot op een hoogte van 16 meter kan brengen, mits een doorgang voor de hoogtewerker in de tuin is voorzien. Wij kunnen dus ingeschakeld worden voor grote bomen. Voor het snoeien van bomen doet u best in de zomer of het late voorjaar beroep op ons. De groei van de bomen en struiken wordt dan gestimuleerd waardoor u van een prachtige groene tuin kan genieten in de lente en de zomer. Uw planten kunnen zo ook in de winter de koude trotseren.


Vellen van bomen

Het vellen van bomen gebeurt niet in 1-2-3. Deze klus is niet enkel intensief, maar ook best gevaarlijk. Daarom is het belangrijk om steeds zeer geconcentreerd te werk te gaan met oog voor de veiligheid van zowel de tuinman als omstaanders en omgeving. Wanneer u een boom velt, moet er ook rekening gehouden worden met de omgeving. Staan er huizen of andere planten in de buurt? Kan de boom schade berokkenen bij het omvallen? Hoe zit het met de weersvoorspellingen? Neem dan ook contact op met ons zodat wij steeds de allerbeste service kunnen bieden. Een professional in het vak inhuren, is dan ook van uiterst belang.


Laat het ons weten

Interesse om het onderhoud van uw tuin te laten uitvoeren door YC Tuinen? Contacteer ons vrijblijvend via het contactformulier. We staan u graag bij met deskundig advies.